Becali anunță prima decizie luată la FCSB după eșecul cu Farul: "La revedere cu Dică dacă nu face asta"

Becali anunță prima decizie luată la FCSB după eșecul cu Farul: "La revedere cu Dică dacă nu face asta"

FCSB are mari probleme în campionat după ce a pierdut și meciul cu Farul, iar libertatea lui Nicolae Dică tocmai s-a încheiat.

Gigi Becali a anunțat că nu-l va mai lăsa pe Dică să facă ce dorește și i-a ordonat public să schimbe sistemul de joc din 4-2-3-1 în 4-3-3.

”Aici am mâncat bătaie pentru că au jucat ei fotbal. Noi am crezut că suntem vedete calificate în Europa, de ce să alergăm prea mult? Nu știu ce zice Dică, dar jucătorii ăia care nu au curaj au calificat echipa în grupe. Părerea mea e că e și vina lui. Dacă ai o echipă valoroasă ca FCSB și nu ai posesia, e doar vina antrenorului.

ADVERTISING

Cea mai mare greșeală și o să mă impun și o să-i cer să schimbe sistemul de joc. Nu se poate să câștigăm cu sistemul ăsta. Dacă joci 4-2-3-1, trebuie să joci cu doi mijlocași defensivi. Noi ce am jucat, 4-1-1-3-1? Dacă joci 4-3-3 e altceva, domini mijlocul terenului. Noi am avut 4-0-4-1. Dulca a fost zero, Olaru e inter, nu am avut jucător defensiv.

Mijlocul terenului dacă nu-l domini, poți să ai cinci de Messi și de Haaland, tot pierzi. Va juca 4-3-3, s-a terminat cu 4-2-3-1. Dacă vrei așa, joci și cu Oaidă, și cu Malcom. Dică va schimba asta la ordinul meu: 4-3-3! La revedere! Dacă ei nu pot să joace ce vrei tu, lasă-i să joace ce știu”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISING

Amintim că FCSB a fost învinsă de Farul, scor 1-3, în etapa a 8-a din Superliga.

După acest rezultat, FCSB este pe locul 13, cu 7 puncte. Echipa are un singur succes în 7 meciuri, contra celor de la Chindia.

Pentru FCSB urmează meciul cu West Ham din Conference League, programat joi de la ora 22:00.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!