Becali anunță că Budescu și Keșeru au fost dați afară de la FCSB

Becali anunță că Budescu și Keșeru au fost dați afară de la FCSB

Constantin Budescu și Claudiu Keșeru nu vor mai juca la FCSB.

Anunțul a fost făcut astăzi de finanțatorul „roș-albaștrilor”, Gigi Becali, care a început deja negocierile cu cei doi pentru rezilierea contractelor.

"Eu dacă nu pot să fac față în cupele europene mă las de fotbal. Eu nu vreau să bag banii familiei în cupele europene, că nu sunt idiot. Luați voi, mă, banii și jucați-vă. Nu, că nu sunt idiot și nici arab. Cum să dai banii tăi la niște jucători care bagă mingea în poartă?", a tunat Becali într-o intervenție la ProX.

ADVERTISING

"Am vorbit cu Budescu și i-am spus „bă, spune-mi ce bani vrei, ca să încheiem”. O să discutăm și cu Keșeru ca să încheiem cu el. Și o să jucăm cu jucătorii ăia, locul 5,7, 9, 10 , ce o vrea Dumnezeu. Cum să te bați în Europa dacă te bate Sepsi? Pe noi Sepsi ne-a bătut aseară, nu am făcut egal, că trebuia să fie 2-3 la 0. Nu vreau să mă cert cu Budescu. Clar nu o să mai joace la noi. Dar este un salariu mare. Vreau să restrâng. Am luat banii pe Man și Moruțan, mai pot să trăiesc doi ani. Dar, la revedere, eu bani de la mine din buzunar nu mai bag. Vând tot, tot ce e de vânzare vând imediat", a adăugat Becali.

ADVERTISING

Constantin Budescu (32 de ani) și Claudiu Keșeru (35 de ani) au semnat, în luna septembrie, contracte valabile până în vara lui 2023 cu FCSB.

Doar 433 de minute a jucat Budescu pentru FCSB, în care a reușit un gol și o pasă de gol.

De partea cealaltă, Keșeru are 4 goluri și două pase decisive în 13 meciuri disputate în tricoul "roș-albaștrilor".


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇