Bayern, ofertă de 80 milioane de lire pentru atacantul dorit în locul lui Robert Lewandowski

Bayern, ofertă de 80 milioane de lire pentru atacantul dorit în locul lui Robert Lewandowski

Bayern Munchen, campioana en titre a Germaniei, se pregăteşte să înainteze o nouă ofertă, îmbunătăţită, pentru transferul atacantului englez Harry Kane de la formaţia Tottenham Hotspur, anunţă presa britanică.

Tottenham a respins prima ofertă a bavarezilor, în valoare de 60 de milioane de lire sterline, plus bonusuri, sumă considerată insuficientă de londonezi, conform ziarului Daily Mail.

Germanii sunt dispuşi acum să pluseze şi să le propună celor de la Spurs suma de 80 de milioane de lire sterline, plus bonusuri, în schimbul căpitanului lor. O ofertă care ar fi pe placul preşedintelui clubului Tottenham, Daniel Levy, adaugă sursa citată.

ADVERTISING

Kane, în vârstă de 29 de ani, este legat prin contract de Tottenham, clubul său formator, până la finalul sezonului viitor, însă jucătorul şi-a exprimat dorinţa de a-şi continua cariera la un alt club, iar presa germană a anunţat anterior că atacantul şi-a dat deja acordul pentru un transfer la Bayern Munchen.

Clubul bavarez va disputa Liga Campionilor în sezonul viitor, spre deosebire de Tottenham, care s-a clasat pe un dezamăgitor lot opt în Premier League.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!