Bătaie generală la finala Cupei României la fotbal feminin. Carmen București a învins campioana

Bătaie generală la finala Cupei României la fotbal feminin. Carmen București a învins campioana

O încăierare generală a avut loc în cadrul partidei care a decis câștigătoarea Cupei României la fotbal feminin, meci disputat între Carmen București și Universitatea Cluj.

Meciul s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru sportivele din Capitală, după 120 de minute regulamentare, deci după prelungiri, însă la finele acestor 30 de minute, lucrurile au degenerat pe teren într-o manieră extrem de gravă.

Fotbalistele celor două formații s-au luat efectiv la bătaie, s-au împărțit foarte mulți pumni și picioare pe gazon, iar la final, jucătoarele din Cluj (campioanele României en-titre) au adus daune severe băncii de rezervă, refuzând și să dea mâna cu Mihai Stoichiță la decernarea medaliilor de argint, fostul antrenor al Stelei fiind prezent în postura de director tehnic al FRF.

ADVERTISING

Partida disputată duminică la prânz pe stadionul Arcul de Triumf a strâns câteva sute de fani doritori să vadă la lucru cele două formații din fotbalul feminin românesc.

Golurile au fost marcate toate trei în prelungiri, Carmen marcând prin Jouli în minutul 98 și Preda în minutul 112, iar U Cluj a marcat prin Țabur.

Ioana Borțana, jucătoarea lui U Cluj, a oferit un interviu dur, în care a acuzat arbitrajul Krisztinei Szabo: „Noi nu am pierdut. S-a transmis Cupa mai departe, dar noi nu am pierdut, a luat-o cealaltă echipă. Sunt foarte supărată. E trist, să ajungi la 15 ani de fotbal și să nu vezi niște faze. Am încercat să aplanez conflictul de la final, tocmai de asta am fost amenințată de omul de la pază. Acum nu-l mai găsesc pe aici. După 15 ani și să mă amenințe că mă rezolvă el e trist. Îmi cer scuze în numele colegelor mele, nu știam că nu au dat mâna cu Mihai Stoichiță”, puncta jucătoarea din Cluj, conform cotidianului Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Este prima Cupă a României din istoria lui Carmen, la prima finală disputată. U Cluj a pierdut și finala Cupei la fotbal masculin, la penaltiuri, în dauna celor de la Sepsi OSK.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!