Bașkanul lui Gaziantep îi dă o replică puternică lui Șumudică: Aduce ghinion! Să vă spun câți bani ne-a cerut

Bașkanul lui Gaziantep îi dă o replică puternică lui Șumudică: Aduce ghinion! Să vă spun câți bani ne-a cerut

Baskanul lui Gaziantep a izbucnit după ce Marius Șumudică a anunțat că vrea să plece de la echipă deoarece conducerea i-a propus diminuarea contractului cu 10%.

Mehmet Buyukeksi l-a acuzat pe Șumudică de lipsă de respect și de faptul că aduce ghinion echipei.

De asemenea, baskanul a dezvăluit câți bani i-a cerut Șumudică pentru a semna prelungirea contractului.

„Banii pe care-i plătim lui și celor din staff sunt 1,2 milioane euro, el ne-a cerut 1,6 milioane plus bonusuri. I-am zis despre situația actuală și l-am rugat pentru o reducere. Unde este lipsa de respect? El își arogă tot succesul, se poate întâmpla vreodată așa ceva?

ADVERTISING

Dacă avem succes, este și rezultatul jucătorilor, dar și a managementului! Nu joacă el singur și câștigă meciurile! Este adevărat că i-am cerut 10 la sută discount, asta-i situația. Ne susținem antrenorul și îl respectăm, dar explicațiile lui sunt greșite", a spus Buyukeksi, potrivit Gsp.ro.

Apoi, bașkanul a explicat de ce turcii nu-i mai pot oferi același salariu antrenorului.

"Ceea ce face el aduce ghinion. În toată Turcia, suntem unicul club care plătim la zi salariile și primele. Chiar și Barcelona trece prin criză, trebuie să înțeleagă.

ADVERTISING

A primit cartonaș galben, am plătit, a încasat și roșu, la fel, mereu am fost alături de el. Când a dat primele din buzunar a spus că a fost gestul lui, de aceea i-am sugerat să ne ajute cu o reducere. I-am făcut o ofertă și așteptăm răspunsul lui. Abia atunci va fi clar dacă va continua sau nu", a completat Buyukeksi.

În urmă cu două zile, SpotMedia.ro a dezvăluit în exclusivitate că Șumudică are o ofertă concretă de la Al Shabab. Ulterior, antrenorul a confirmat informația.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇