Basarab Panduru știe cum poate FCSB să-l "resusciteze" pe Octavian Popescu: "Nu e mai normal așa?"

Basarab Panduru știe cum poate FCSB să-l "resusciteze" pe Octavian Popescu: "Nu e mai normal așa?"

Basarab Panduru știe cum poate FCSB să-l „resusciteze” pe Octavian Popescu (20 de ani), fotbalist ieșit din formă.

Octavian Popescu nu dă randamentul pe care îl așteaptă stafful și patronul la FCSB, iar Basarab Panduru a venit cu o propunere pentru „resuscitarea” sa.

Cu Compagno trecut pe lista neagră, Panduru crede că Florinel Coman ar trebui să joace vârf împins, iar Octavian Popescu să revină în partea stângă a atacului.

Astfel, formula din atacul FCSB ar putea fi Băluță în dreapta, Coman vârf, iar Popescu în stânga.

ADVERTISING

"Dacă tot vrei să joci cu Băluță sau Rotariu vârf, nu e mai normal să joci cu Florinel Coman vârf și în stânga să-l bagi pe Tavi Popescu? De ce spun asta? Florinel nu vine înapoi, de cele mai multe ori joacă cum vrea. Îl lași vârf și îl câștigi și pe Octavian Popescu în partea stângă, unde a jucat cel mai bine.

Florinel nu a dat randament acolo (n.r - ca vârf), dar așa Tavi nu dă niciun randament, Florinel îl dă pe ăsta pe care l-a dat la meciul cu Rapid, iar vârful nu dă niciun randament. Parcă strici mai mulți jucători decât dacă l-ai pune pe Florinel vârf", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Octavian Popescu a jucat 19 meciuri (1.091 de minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de trei ori și a livrat două pase de gol.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!