Basarab Panduru spune că Dan Petrescu pregătește o mare schimbare în echipa de start pentru derbiul cu FCSB

Basarab Panduru spune că Dan Petrescu pregătește o mare schimbare în echipa de start pentru derbiul cu FCSB

Fostul fotbalist Basarab Panduru susține că Dan Petrescu pregătește o mare surpriză în echipa de start pentru derbiul cu FCSB.

Astfel, potrivit spuselor lui Panduru, Dan Petrescu dorește să joace într-un sistem cu trei fundași centrali pentru a betona defensiva.

"Nu m-ar mira ca la meciul cu FCSB să nu se gândească Petrescu la 3 fundași centrali. Ar avea o logică. A mai tot încercat în anumite situații să-l bage pe Yuri acolo. Să joace cu Manea, Graovac, Yuri, Burcă și Camora. La mijloc cu trei și doi atacanți. Dacă vrei să-l marchezi pe Octavian Popescu, trebuie să stai foarte aproape de el. Iar sistemul ăsta iți permite treaba asta", a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

ADVERTISING

Partida dintre CFR Cluj și FCSB va avea loc duminică, de la ora 20:30, LIVE pe SpotMedia.ro.

Înaintea acestui meci, CFR Cluj este pe primul loc, cu 45 de puncte, iar FCSB este pe locul doi, cu 40 de puncte. Universitatea Craiova este pe locul 3, cu 36 de puncte.

Ardelenii au pierdut avansul de opt puncte pe care-l aveau față de FCSB și acum echipa lui Toni Petrea se poate apropia la doar două puncte în cazul unui succes.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!