Barbara Shett, despre meciurile pe care Simona Halep și Sorana Cîrstea le vor juca în turul trei de la Australian Open

Barbara Shett, despre meciurile pe care Simona Halep și Sorana Cîrstea le vor juca în turul trei de la Australian Open

Barbara Shett a prefațat meciurile pe care Simona Halep și Sorana Cîrstea le vor disputa în turul trei de la Australian Open.

Fosta tenismenă, în prezent expert Eurosport, spune că Sorana poate învinge pe oricine într-o zi bună.

În ceea ce-o privește pe Simona, Barbara e convinsă că nu contează numele adversarei, ci doar modul în care sportiva noastră va evolua.

despre Sorana Cîrstea vs Marketa Vondrousova

"Știm că Sorana Cîrstea este o jucătoare care mereu a avut mult potențial. În cazul ei, problema a fost constanța. Este o jucătoare care poate lovi mingea la fel de puternic ca oricine. Cred că ne-am dat seama că Petrei Kvitova nu îi plac condițiile călduroase, iar Cîrstea a profitat de situație. Cred că este grozav că a reușit să închidă meciul, fiindcă știm cât de greu este să câștigi meciuri împotriva jucătoarelor de top, ale starurilor. Nu am dubii că Sorana este capabilă să învingă pe oricine într-o zi bună. Astăzi totul a mers în favoarea ei. Este într-o formă mai bună fizică și astăzi nu i-a oferit adversarei timp deloc.

ADVERTISING

"Orice este posibil în acest turneu pentru Sorana. Joacă cu încă o adversară stângace în meciul următor, așa că va avea un avantaj în a fi jucat deja cu Kvitova, tot o stângace. Va fi obișnuită la retur și este o jucătoare periculoasă. Nu aș fi surprinsă dacă ar reuși să o învingă și pe Vondroušová.”

despre Simona Halep vs Veronika Kudermetova

„Chiar și când era condusă cu 2-5 în setul decisiv, mă gândeam că Simona trebuie doar să câștige câteva puncte, să facă 3-5 și apoi meciul ar fi fost deschis complet, din nou. Exact asta am văzut. Simona și-a făcut jocul și cred că a fost puțin prea defensivă. S-a văzut în special în jocul de picioare, în spatele liniei de fund, astfel încât Ajla Tomljanović a venit cu multe scurte. A fost important ca Simona să preia inițiativa la final, să intre în teren. Tomljanović a devenit din ce în ce mai rigidă, iar acesta este avantajul în a fi o jucătoare de top care ia decizii mai bune în momentele cheie. La final a putut răsufla ușurată. A fost un meci de mare calitate, foarte dramatic și minunat de urmărit. Cred că este important pentru Simona că a câștigat. Poate să ia multe lucruri pozitive din meci, chiar dacă a fost dificil. Va putea merge la antrenamente și poate lucra la anumite aspecte ale jocului.”

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„Cred că va putea să se recupereze bine înaintea meciului din turul trei. Simona Halep este foarte bine pregătită fizic, este o jucătoare incredibilă când se apără, se mișcă extrem de bine dar trebuie să fie agresivă. Mi-ar plăcea să o văd pășind mai mult în interiorul terenului, nu doar jucând din fundul terenului. Mi s-a părut că serviciul său secund a fost puțin susceptibil astăzi, așa că trebuie să-și îmbunătățească procentajul la primul serviciu. În turul trei totul depinde de ea, nu ar trebui să-și facă multe griji vizavi de adversara ei.”

Meciul Sorana Cîrstea vs Marketa Vondrousova va avea loc vineri dimineața, de la ora 02:00 - ora României, în timp ce jocul Simonei Halep cu Veronika Kudermetova este programat vineri dimineața, de la ora 10:00 - ora României.

ADVERTISING

Australian Open 2021 este televizat de Eurosport.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!