Avertismentul primit de Simona Halep din partea presei americane: "Coșmar. Nu putea fi mai rău"

Avertismentul primit de Simona Halep din partea presei americane: "Coșmar. Nu putea fi mai rău"

Presa din Statele Unite ale Americii a lansat un avertisment pentru Simona Halep înaintea debutului la Trophee Clarins.

Jurnaliștii americani au tras o concluzie fermă după Simona Halep și-a aflat prima adversară de la turneul francez, McCartney Kessler, dar și posibila adversară din turul 2, Emma Navarro (SUA, 22 de ani, 22 WTA).

Americanii sunt de părere că Halep a avut parte de o tragere la sorți "de coșmar" și că "nu putea fi mai rău", explicându-și afirmațiile.

"Tragere la sorți de coșmar petnru Simona Halep la revenirea pe teren pentru prima dată după Miami Open", a titrat site-ul tennisuptodate.com.

ADVERTISING

"Simona Halep va juca la Trophee Clarins, primul turneu după Miami Open, dar nu putea avea parte de o tragere la sorți mai rea. (…) În afara revirimentului lui Danielle Collins, Emma Navarro (n.r. - posibila adversară din turul 2 la Trophee Clarins) a fost printre cele mai bune patru jucătoare din SUA în ultimul an, ea încercând să ajungă la Olimpiadă. (…)

Dar Halep trebuie să se confrunte cu o altă sportivă americană aflată în ascensiune, McCartney Kessler, care se îndreaptă spre top 100 în clasament, deci nu este o clare ușoară în niciun caz!", mai scrie sursa citată.

ADVERTISING

Trophee Clarins se desfășoară în perioada 13-19 mai 2024, la Paris.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!