Avertismentul lansat de FRF înainte de România-Bosnia: "Meciul este unul cu risc ridicat"

Avertismentul lansat de FRF înainte de România-Bosnia: "Meciul este unul cu risc ridicat"

Federația Română de Fotbal a oferit ultimele amănunte înainte de jocul dintre reprezentativele naționale ale României și Bosniei și Herțegovineri, din ultima etapă a grupelor Ligii Națiunilor.

FRF îi avertizează pe suporterii care vor veni la meci că vor fi luate măsuri suplimentare și că trebuie să se prezinte la stadion cu două ore și jumătate înainte de startul jocului.

"La ședința tehnică din această dimineață s-au pus la punct ultimele detali organizatorice înaintea duelului din această seară.

ADVERTISING

Așa cum am anunțat încă de ieri, nu mai sunt bilete disponibile pentru această partidă, una pe care România o va disputa în echipamentul de acasă, tricou galben, șort alb, jambiere galbene.

Tot la întâlnirea din această dimineață s-a decis că meciul este unul cu risc ridicat, motiv pentru care vor fi luate măsuri suplimentare în ceea ce privește accesul în incinta stadionului.

Așadar, suporterii sunt rugați să se prezinte mai devreme, accesul acestora fiind permis începând cu ora 19:15", se arată într-un comunicat al FRF.

ADVERTISING

Meciul dintre România și Bosnia și Herțegovina se va disputa luni seara, de la ora 21:45, pe stadionul Rapid din Capitală.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇