Avertismentul lansat de antrenorul Universității Craiova după ultimele două înfrângeri

Avertismentul lansat de antrenorul Universității Craiova după ultimele două înfrângeri

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă online susţinută înaintea partidei cu FC Botoşani, că formaţia sa trebuie să înceapă să joace din nou fotbal şi să-şi recapete încrederea după cele două înfrângeri suferite în ultimele etape cu Academica Clinceni şi Sepsi OSK.

„Trebuie să începem să jucăm din nou fotbal, asta e cel mai important pentru mine acum. Pentru că în ultimele două meciuri nu am jucat prea bine şi din această cauză am şi pierdut. Acum încercăm din nou să ne regăsim încrederea atât pentru meciurile din play-off, cât şi pentru cele din Cupa României”, a afirmat el.

ADVERTISING

Tehnicianul a subliniat că în acest moment pentru el cel mai important lucru este echipa sa şi nu adversarul din partida de duminică.

"Toate meciurile cu Botoşani sunt dificile. Însă în acest moment, cel mai important pentru mine este echipa mea. Trebuie să arătăm mai bine, să jucăm mai combinativ, să fim mai compacţi, mai agresivi când nu avem mingea. Sigur, înţeleg că jucătorii sunt obosiţi în această perioadă, şi nu doar fizic, ci şi mental. Mai ales că după ce pierzi două partide este cu atât mai dificil. De aceea trebuie să fim alături de jucători, să îi susţinem, pentru că sunt convins că au calitate şi împreună formează o echipă foarte bună", a explicat Ouzounidis.

ADVERTISING

Antrenorul grec a menţionat că va face schimbări în echipă pentru a-i menaja pe cei care au jucat mai mult. "Sigur că vom mai face rotaţii de jucători în următoarele meciuri, aşa cum am făcut şi până acum. Dar nu putem schimba toţi jucătorii dintr-o dată. E normal ca ei să fie obosiţi, dar consider că problema lor nu este una fizică, ci mai ales una mentală", a precizat tehnicianul.

Echipa de fotbal Universitatea Craiova întâlneşte, duminică, de la ora 19:00, pe teren propriu, formaţia FC Botoşani, într-o partidă contând pentru etapa a 7-a a play-off-ului Ligii I. 

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!