Edi Iordănescu le răspunde contestatarilor

Edi Iordănescu le răspunde contestatarilor

Edi Iordănescu, antrenorul formației CFR Cluj, a avut un mesaj pentru contestatarii săi.

După victoria de la Clinceni, Iordănescu le-a transmis celor care nu îl plac să nu uite unde era CFR Cluj înainte să preia echipa.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Ne-am întors cu patru puncte după două deplasări grele, cu FCSB şi Clinceni. Ne aşteptam la un meci foarte greu. Am făcut cinci schimbări în primul 11, am apelat la sistemul de rotaţie. Căldura, ora, toate le-am luat în calcul. Am intrat bine în joc, am marcat rapid, salut eficienţa băieţilor.

Am mai avut alte ocazii pe care puteam să le valorificăm şi să omorâm meciul mai repede. Din păcate, n-am luat decizia corectă, fie ultima pasă, fie la finalizare. Important e că rămânem pe primul loc.

De când am venit, echipa e la +11 puncte de FCSB şi +15 faţă de Craiova. Am câştigat şi un trofeu pe parcurs. Când am preluat CFR, se spunea că echipa e terminată. Hai să vedem în complexitatea ei problema atunci când analizăm aceste lucruri”, a declarat Iordănescu, potrivit Telekom Sport.

CFR Cluj a câștigat cu 1-0 la Clinceni și are un avans de două puncte peste FCSB în fruntea clasamentului Ligii 1.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!