Autoritățile din Bușteni explică de ce i-au luat terenul Simonei Halep

Autoritățile din Bușteni explică de ce i-au luat terenul Simonei Halep

Oficialii orașului Bușteni au explicat de ce i-au luat Simonei Halep terenul pe care i l-au oferit sportivei noastre.

În 2014, după ce a fost desemnată cetățean de onoare în Bușteni, Simona Halep a primit și un teren de 500 de metri pătrați.

Acesta i-a fost luat înapoi de autorități însă la opt ani distanță. Iar primarul Mircea Corbu spune că Simona este de vină, deoarece nu a construit nimic pe acel teren.

”Doamna Simona Halep a primit în 2014 un teren din partea primăriei, iar în 2017 i s-a retras acel teren și a primit unul nou. Ea a avut termen un an de zile să valorifice terenul, lucru care nu s-a întâmplat. Conform contractului, Consiliul Local Bușteni va retrage dreptul de folosință gratuită pentru cine nu își execută obligațiile.

ADVERTISING

Pe acel loc vom ridica un bloc pentru locuințe sociale. În Bușteni avem 170 de familii care au depus cereri pentru locuințe sociale. Noi respectăm cetățenii de onoare din Bușteni, toți își vor păstra celelalte drepturi.

Nu vreau să fiu înțeles greșit, doar am respectat legea. În Bușteni cred că avem cei mai mulți cetățeni de onoare, 105 la număr. Am recuperat terenuri și de la Ionuţ Iftimoaie, Marcel Pavel sau Alina Dumitru. Doar unii au primit terenuri din partea primăriei, dar niciunul nu l-a valorificat. Noi acum avem probleme mari cu terenurile.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dacă Simona Halep ar fi construit ceva pe acel teren sau dacă ar fi depus documentele pentru un proiect, nu ar fi fost niciun fel de problemă”, a declarat Mircea Corbu, potrivit Playsport.

Simona are mai multe active în domeniul imobiliar, în portofoliul său fiind câteva hoteluri în Poiana Brașov și la malul marii.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!