Atac surprinzător al lui Neluțu Varga la Adi Mutu, antrenorul lui CFR Cluj: „M-am așteptat la altceva”

Atac surprinzător al lui Neluțu Varga la Adi Mutu, antrenorul lui CFR Cluj: „M-am așteptat la altceva”

Patronul celor de la CFR Cluj, Neluțu Varga susține că nu este deloc mulțumit de jocul echipei sale, și asta la doar două luni de la venirea lui Adi Mutu, bun prieten în același timp cu patronul ardelenilor.

Mutu era instalat la CFR Cluj la finalul lunii ianuarie, în locul lui Andrea Mandorlini. Dar rezultatele grupării din Gruia nu au fost excepționale, echipa intrând de pe 3 în play-off, sub FCSB și Rapid. În plus, a fost pierdut și primul meci din top 6, cu Craiova acasă, scor 0-2.

„Normal că m-am așteptat la altceva. Nu mi-a displăcut jocul, dar nu mi-a plăcut că nu am câștigat. Dar am avut ghinion. Au fost 22 de ocazii. Nu pot să îl condamn pe Mutu pentru înfrângere. Echipa a jucat. Deocamdată, Mutu este în grafic. Dacă face ce are de făcut, totul va merge bine. Nimic nu e terminat. Șansele să-și îndeplinească obiectivul sunt foarte mari.

ADVERTISING

Obiectivul pe care l-am pus este minim locul 2, dar bineînțeles că vrem titlul. Anul acesta a fost un an de reconstrucție și nu am fost așa exigent, dar nu înseamnă că am lăsat garda jos. Dacă Mutu nu îndeplinește obiectivul, discutăm, reanalizăm”, a declarat Nelu Varga, conform cotidianului Prosport.

Acum, CFR Cluj e pe locul 4 în Superliga, cu 27 de puncte. Liderul FCSB are 35, iar Universitatea Craiova și Rapid au 28. În această pauză destinată echipelor naționale, clujenii au câștigat un amical cu cei de la Unirea Dej, scor 1-0, unicul gol fiind semnat de Daniel Bîrligea.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!