Ashleigh Barty o elimină pe eleva lui Darren Cahill în optimile Australian Open

Ashleigh Barty o elimină pe eleva lui Darren Cahill în optimile Australian Open

Lidera mondială WTA Ash Barty a avut un meci dificil în optimile de finală de la Melbourne Park, acolo unde a avut-o ca adversară pe Amanda Anisimova, noua elevă a lui Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep.

Scorul a fost 6-4, 6-3, după o oră și 16 minute de joc, joc în care Anisimova a etalat o replică ofensivă, de o bună calitate în fața lui Barty, cap de serie 1 aici la primul turneu de Mare Șlem al anului.

Soarta setului unu a fost decisă la un break comis la 4-4, în timp ce manșă secundă a fost una începută perfect de Amanda, care a avut 2-0 și serviciul, dar a comis apoi multe erori neforțate.

În sferturile de finală, Barty se va duela cu Jessica Pegula, locul 21 mondial, cea care a trecut tot duminică dimineața de Maria Sakkari din Grecia, 8 WTA.

ADVERTISING

Luni dimineața va intra în concurs din nou Simona Halep, în optimi, acolo unde va da piept cu Alize Cornet, de la ora 4 dimineața. Tot luni vă juca și Sorana Cîrstea, de la 8.30, în fața lui Iga Swiatek, fosta campioană la Roland Garros, tot în faza optimilor de finală.

Nou elevă a lui Cahill, Anisimova va urca începând de lunea cealaltă 19 locuri, până pe poziția 41 WTA.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!