Arjen Robben revine în fotbal

Arjen Robben revine în fotbal

Extrema olandeză Arjen Robben, în vârstă de 36 de ani, a jucat sâmbătă într-un meci de pregătire pentru FC Groningen, la mai bine de un an după ce anunţase că pune capăt activităţii de fotbalist, informează presa internaţională.

Robben, ce a semnat la sfârşitul lui iulie cu Groningen, clubul la care s-a format, a fost folosit în amicalul cu FC Almere City, o echipă olandeză de divizia a doua, încheiat 1-1. Ultima sa apariţie în tricoul lui Bayern Munchen a fost pe 25 mai 2019, în finala Cupei Germaniei (3-0 cu RB Leipzig).

ADVERTISING

Robben a disputat prima jumătate de oră a întâlnirii şi s-a arătat foarte bucuros să evolueze pentru echipa de la care a plecat în 2002. "A fost bine să joc din nou un meci. Vreau s-o ajut pe Groningen, nu doar la vânzarea de abonamente, dar şi pe teren", a explicat el la microfonul Fox Sports.

În urmă cu aproape două luni, el a spus că vrea s-o ajute pe Groningen să treacă peste criza provocată de pandemia de coronavirus.

Vicecampionul mondial din 2010 mai are trei săptămâni pentru a intra în ritm pentru startul campionatului Olandei. În prima etapă, Groningen va primi vizita lui PSV Eindhoven, pe 13 septembrie.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!