"Are o singură problemă" | Mihai Stoica l-a analizat pe Octavian Popescu

"Are o singură problemă" | Mihai Stoica l-a analizat pe Octavian Popescu

Mihai Stoica este cucerit total de Octavian Popescu.

Managerul „roș-albaștrilor” consideră că singura problemă a mijlocașului cotat de Gigi Becali la „100-150 de milioane de euro” este reprezentată de vârstă!

"Ştie cum să îşi valorifice calităţile, ştie să îşi pună în valoare talentul, ştie cum să intre în posesie, ştie cum să controleze mingea, ştie câte atingeri să facă, ştie unde să le facă, ştie când să ia acţiuni individuale, ştie cum să primească când dinamic, când static, când în profunzime. Ca să evaluez un jucator mă pricep mai bine ca antrenorii, asta vă spun eu sigur, mai bine ca un antrenor care a lucrat două luni jumate cu el. Are tot, are o singură problemă, are 19 ani", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

"Pentru spanioli că Pedri avea vârsta asta nu a contat, sau că Gavi e 2004, noi încontinuu avem problema asta, ce dacă are 19 ani Tavi Popescu? Un fost selectioner care îi recomandă să nu mai folosească exteriorul. Alooo, toate pasele cu exteriorul ale lui Octavian Popescu au avut adresă şi au fost pase senzaţionale exact cum taie cuţitul untul. N-o sa aibă forţa lui Hulk, dar o să facă lucruri pe care Hulk nu le-a făcut niciodată şi nu mânăncă cât mânăncă Hulk. Lucrez cu Octavian Popescu, îi cunosc plusurile, nu i-am cunoscut minusurile pentru că nu are", a completat oficialul lui FCSB.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

3 milioane de euro este cota lui Octavian Popescu, potrivit site-ului transfermarkt.com.

9 goluri și patru decisive a reușit fotbalistul în vârstă de 19 ani în acest sezon pentru FCSB.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇