Anunțul serii la FCSB în ce îl privește pe Florinel Coman

Anunțul serii la FCSB în ce îl privește pe Florinel Coman

Florinel Coman a fost cel mai bun jucător al celor de la FCSB în acest sezon în care gruparea roș-albastră a devenit campioana României după o pauză de 9 ani.

Cu 18 goluri marcate, Coman va deveni cel mai probabil și golgheterul României, el fiind acontat de arabii de la Al-Duhail din Qatar, la care va evolua din sezonul următor. Aceștia vor plăti suma de 5 milioane de euro în schimbul fostului jucător de la Viitorul.

La decernarea medaliilor de campioni, Florinel Coman a fost cel mai aplaudat jucător al roș-albaștrilor. Iar patronul FCSB Gigi Becali a făcut un anunț important. Coman va mai rămâne o perioadă la club și va evolua în preliminariile Champions League: „Coman? Va juca în preliminarii la noi”, puncta Becali în studioul DigiSport de la stadion.

ADVERTISING

De altfel și Coman a confirmat asta în fața presei după meci: „Este ceva de vis. Am jucat de plăcere cu 55.000 oameni în tribune, care au venit să vadă festivitatea de premiere. A fost ok. Sunt refăcut, încă am putere să sărbătoresc. Ne-am odihnit foarte bine înaintea meciului. În această seară, prioritar a fost să nu ne accidentăm. Nu știu cât mă vor mai vedea suporterii, cred că mă vor mai vedea.

A ieșit patronul și v-a spus ce trebuie să știți, eu nu am participat la negocieri. Eu sunt campionul României. Acum, am liber trei-patru zile, voi ieși cu familia, cu fetița și soția. Cea mică plânge prin casă că nu iese. Apoi, aștept convocarea la națională, e normal”, a spus Florinel Coman după partidă, în fața jurnaliștilor aflați la zona mixtă.

ADVERTISING

După nouă ani, în fața a 55.435 oameni, record de asistență pe cel mai mare stadion al țării, FCSB s-a încoronat de campioană a Superligii, pierzând însă partida cu CFR Cluj, scor 0-1.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!