FCSB, gata să reducă prețul de transfer al lui Florinel Coman: Oferta pe care o acceptă

FCSB, gata să reducă prețul de transfer al lui Florinel Coman: Oferta pe care o acceptă

FCSB a anunțat că este pregătită să renunțe la banii în cazul transferului lui Florinel Coman (26 de ani), care are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat, la ieșirea de la negocierile pentru transferul lui Coman la Al Duhail, că este gata să reducă prețul. Cu o condiție, însă.

Becali a precizat că este gata să renunțe la 1,5 milioane de euro din clauza de 5 milioane de euro a lui Coman, dacă șefii lui Al Duhail acceptă să-l lase pe jucător să joace cu FCSB în preliminariile cupelor europene. Dacă obține calificarea în grupe, Becali le face "reducere" de 1,5 milioane de euro celor de la Al Duhail.

ADVERTISING

"Am negociat cu ei, au zis să dea bani în rate. Ei au zis să dea 3.5 milioane, să dea 4 milioane în funcție de meciuri jucate, că ei riscă, că jucătorul la națională nu prea a funcționat. Le-am zis că trebuie să riști, dacă vrei.

Am ajuns la o concluzie. Au zis să dea patru milioane și pe urmă să dea în funcție de meciuri. Am zis de ce să dea patru? Să dea doar 3.5 milioane. Păi cum? Dați 3.5 acum și în septembrie încă 1.5. Dacă mă calific, nu mai dați nimic, că eu iau 50 de milioane, nu mai am nevoie de 1.5. Las 1.5 doar ca să-l am pe el în calificări, dar, dacă nu mă calific, vreau banii.

ADVERTISING

Astea două propuneri sunt. O să transmită mai departe și o să zică da sau nu. Mai sunt două propuneri. Cu alte cuvinte, Florinel rămâne în preliminarii, până în play-off. E ori patru milioane și încă 500.000 cu 500.000 (n.r. ca bonusuri), ori 3.5 cu 1.5.

Ei au zis cum să dea banii dacă nu mă calific. Dacă nu mă calific, dați banii. Dacă mă calific eu el, vă scad 1.5, nu mai dați", a spus Gigi Becali, la ieșirea de la negocieri, potrivit Digi Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!