Anunțul lui Mihai Stoica în legătură cu viitorul antrenor al lui FCSB

Anunțul lui Mihai Stoica în legătură cu viitorul antrenor al lui FCSB

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica a vorbit despre situația delicată de pe banca tehnică a echipei sale, rămasă fără antrenor principal după plecarea lui Nicolae Dică.

A rămas un interimar, e vorba de fostul căpitan stelist Mihai Pintilii, care a fost pe bancă și cu West Ham și care va fi și duminică în derbiul cu Rapid.

Stoica spune că FCSB dorește numirea cât mai rapidă a unui antrenor plin: „Nu e un defect să fii transparent și sincer. Minciuna are picioare scurte și nu prea e OK să minți. Eu am «semi-mințit» când am zis «Hai să vedem cum suntem, că nu ne grăbim». Am zis că poate apăs pe butonul de dragoste. Toată lumea ține la Pintilii. E un om foarte bun.

ADVERTISING

Mihai Stoica se teme de arbitraj înainte de derbiul FCSB - Rapid

Pintilii nu poate să rămână. Nu are voie să antreneze. Nu are licență. Iar antrenorii vor avea mari probleme, nu vor mai avea voie să dea licență. Pintilii va fi. Îi va veni şi lui rândul, dar pentru asta trebuie să-şi ia licența”, a declarat Mihai Stoica la OrangeSport.

Rămâne de văzut ce va face FCSB în derbiul cu Rapid, iar după acest meci, ce decizie va lua patronul Gigi Becali. Până atunci, roș-albaștrii sunt doar pe locul 8 în Liga 1.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!