Anunțul făcut de Novak Djokovici după accidentarea suferită la United Cup

Anunțul făcut de Novak Djokovici după accidentarea suferită la United Cup

Novak Djokovici a suferit o accidentare la mână în cadrul unui meci disputat în cadrul United Cup, marți dimineața, atunci când Serbia a înfruntat Cehia, el jucând partida de simplu masculin în fața cehului Jiri Lehecka.

Liderul mondial ATP a suferit o leziune la încheietura mâinii drepte, rămâne de văzut acum dacă această accidentare îi poate pune în pericol participarea la Australian Open.

Meciul s-a terminat până la urmă cu victoria sârbului, scor 6-1, 6-7, 6-1, după două ore și 18 minute de joc. Novak Djokovici a trebuit să solicite un timeout medical după ce a pierdut setul secund în tie-break din cauza durerii la încheietura mâinii drepte.

ADVERTISING

"Din fericire am putut să termin meciul. Să vedem ce se va întâmpla acum", a spus Djokovici la interviul de pe teren, la finalul partidei.

Deși trebuia să participe și la meciul de dublu al Serbiei, Djokovici a declarat forfait și în locul său a jucat Medjedovici. Serbia s-a impus la dublu cu echipa Danilovici/Medjedovici în fata lui Kolodziejova/Nouza, scor 4-6, 7-6, 10-8.

"La începutul sezonului, astfel de probleme pot să apară. Am știut să mă descurc și am găsit soluții din mers pentru a câștiga meciul", a mai spus Nole, lăsând de înţeles că nu e vorba de o accidentare gravă.

ADVERTISING

Serbia a câștigat ambele meciuri din grupa sa E, 2-1 cu Cehia și 2-1 cu China, mergând în sferturile de finală, acolo unde va da piept cu țara gazdă Australia, miercuri.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!