Anunț important despre viitorul lui Dinamo București după calificarea în play-off-ul Ligii 2

Anunț important despre viitorul lui Dinamo București după calificarea în play-off-ul Ligii 2

Dinamo București a bifat calificarea în play-off-ul ligii secunde din România, după un egal pe teren propriu cu Poli Timișoara, însă cu mari emoții căci dinamoviștii au depins până în ultima clipă de rezultatele contracandidatelor sale.

După această calificare a elevilor lui Ovidiu Burcă, Vlad Iacob, administratorul special al clubului din ”Ștefan cel Mare” a dezvăluit că echipa va primi sută la sută licența pentru prima ligă și a mai spus că un obiectiv al clubului este promovarea: „Totul e bine când se termină cu bine. Le datorăm acestor suporteri toată această calificare. Trebuie să felicităm jucătorii, staff-ul tehnic. Ne-au favorizat și rezultatele. În ciuda unui start slab, jucătorii au dat dovadă de ambiție și determinare. Ne așteaptă încă 10 meciuri de play-off și sunt sigur că acest club va ajunge acolo unde merită.

ADVERTISING

Liga 2: Dinamo București prinde in extremis locul de play-off după o ultimă etapă dramatică

Sunt convins că vom arăta din ce în ce mai bine de acum. Cu siguranță vom obține licența. Nu se pune problema. În play-off, dacă vom avea stadionul plin cum a fost astăzi, eu zic că nimic nu ne va putea opri din a ne califica înapoi în Liga 1", a spus Iacob la final de partidă, la microfonul DigiSport.

Dinamo le va avea adversare în play-off pe CSA Steaua, Unirea Dej, Otelul Galați, Poli Iași și Gloria Buzău.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!