Anunț excelent despre Bianca Andreescu: Iată când va reveni tânăra sportivă

Anunț excelent despre Bianca Andreescu: Iată când va reveni tânăra sportivă

Bianca Andreescu a avut un an 2020 extrem de dificil, în care nu a disputat nici măcar un meci din cauza accidentărilor.

Sportiva cu origini românești s-a retras rând pe rând de la toate turneele importante din acest an, deși spera să revină încă din luna august pe teren.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Din fericire, există și vești bune în ce o privește pe Bianca. Ea și-a reluat antrenamentele și antrenorul său anunță că va evolua la Australian Open.

„Bianca și-a reluat antrenamentele, totul merge bine, este la Monaco acum. O voi însoți și eu în scurt timp. Lucrurile merg bine, doctorul este foarte optimist. Planul este să joace din nou în Australia în luna ianuarie”, a spus antrenorul Sylvain Bruneau pentru TVA Sports.

Bianca s-a retras de la Turneul Campioanelor 2019 din cauza unei accidentări și de atunci nu a mai jucat tenis.

Chiar și așa, ea profită de faptul că WTA a modificat felul în care se realizează clasamentul WTA și nu a pierdut punctele de la turneele care au avut loc din luna august încoace.

În aceste condiții, Bianca ocupă locul 7 în clasamentul WTA.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.