Anunț de ultimă oră făcut de Sorana Cîrstea în legătură cu accidentarea sa

Anunț de ultimă oră făcut de Sorana Cîrstea în legătură cu accidentarea sa

Sorana Cîrstea, tenismenă din România clasată pe locul 37 WTA, a făcut un nou anunț pe rețelele de socializare în legătură cu starea sa medicală.

Sportiva noastră a spus că va rata următoarele 3 turnee majore din circuit din cauza problemelor medicale care persistă în cazul său. Este vorba de competițiile de la Washington (SUA), Toronto şi Cincinnati, ambele din Canada.

Recent, Cîrstea, născută la Târgoviște, a anunțat pe Facebook faptul că va absenta o lungă perioadă din circuit, având în vedere că se luptă cu dureri mari, cauzate de o fasciită plantară rebelă. După eliminarea de la Wimbledon în primul tur, pe 1 iulie, Sorana nu a mai jucat niciun meci.

ADVERTISING

”Din nefericire, accidentarea la picior nu prezintă semne de îmbunătăţire şi cu mare tristeţe trebuie să mă retrag de la turneele de la Washington, Toronto şi Cincinnati. Sper să revin pe teren cât mai curând podibil, deoarece îmi este dor să joc şi îmi este dor de fani. Îmbrăţişări pentru toată lumea”, a scris Sorana în social media, pe contul său de Instagram.

Turneul WTA de la Washington va începe de pe 29 iulie, cu Aryna Sabalenka în prim plan, favorita numărul 1.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!