Anunț de ultimă oră de la FCSB, privind starea noului accidentat: ”Va lipsi pentru mult timp”

Anunț de ultimă oră de la FCSB, privind starea noului accidentat: ”Va lipsi pentru mult timp”

FCSB tocmai a pierdut un jucător important pentru o lungă perioadă de timp, urmând ca gruparea roș-albastră să nu se mai poată baza pe acesta în actuala stagiune.

Fundașul dreapta Alexandru Pantea este noua piesă din infirmeria lui FCSB, pe lângă mulți alții e drept, iar antrenorul Elias Charalambous a dezvăluit duminică starea tânărului fotbalist.

Fără Pantea, FCSB nu se poate baza în apărare nici pe Dawa pentru meciul cu U Cluj, Dawa care a rămas în Franța după ce soția sa i-a dăruit un copil.

„Pantea are o problemă gravă. O să fie out pentru o mult timp, dar știm că este un jucător puternic și mai veni și mai motivat. Nu părea să fie așa de serioasă, dar câteodată în fotbal primești și vești neașteptate”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă oficială de dinaintea partidei cu clujenii de luni seara, de la 20.30.

ADVERTISING

Cel mai probabil, cuplul de fundași centrali cu Universitatea va fi format din Ngezana și Lixandru, în timp ce Baba Alhassan ar putea fi preferat la mijlocul terenului.

Mihai Stoica a dezvăluit zilele trecute că accidentarea lui Pantea a fost suferită la antrenamente: ”A păţit-o la antrenament. În momentul în care eşti cu piciorul în pământ, nu te atinge nimeni, ghetele astea cu lame… Acum, când terenul este mai greu, se poate întâmpla şi asta. E clar că i-a pocnit un ligament. I-a trosnit şi durerea a fost înfiorătoare. Este copilul nostru şi va fi operat”, a vorbit MM la televiziunea OrangeSport.

ADVERTISING

Duelul dintre U Cluj și FCSB se va juca pe data de 19 februarie, de la ora 20:30.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!