Antrenorul Parmei a vorbit despre situația lui Valentin Mihăilă

Antrenorul Parmei a vorbit despre situația lui Valentin Mihăilă

Valentin Mihăilă (23 de ani) se recuperează după accidentarea suferită în urmă cu aproximativ o lună și e aproape de revenirea pe teren.

Pe 5 februarie, într-un Parma – Genoa 2-0, Valentin Mihăilă s-a accidentat și a fost înlocuit, după ce a suferit o nouă leziune. A simțit dureri la coapa stângă și a făcut o ruptură musculară, fiind scos de pe teren în minutul 14 al derby-ului românesc din Serie B.

Potrivit Parma Live, Mihăilă se află pe ultima sută de metri cu recuperarea, care decurge foarte bine, și e aproape de revenirea pe gazon. „La Mihăilă este o chestiune de timp, dar recuperarea se desfășoară destul de bine. Vom vedea cum decurg lucrurile de pe o zi pe alta”, a transmis Fabio Pecchia, înaintea duelului cu Pisa, potrivit Parma Live.

ADVERTISING

Parma se află pe poziția a 7-a, cu 37 de puncte, în Serie B. Echipa românilor Man și Valentin Mihăilă vânează promovarea.

Valentin Mihăilă a jucat 12 meciuri (567 de minute) în toate competițiile sezonului pentru Parma, timp în care a marcat și a pasat decisiv de câte trei ori.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇