Antrenorul Parmei a lămurit situația delicată a lui Dennis Man la club: „Niciodată nu voi recompensa atitudinea greșită!”

Antrenorul Parmei a lămurit situația delicată a lui Dennis Man la club: „Niciodată nu voi recompensa atitudinea greșită!”

Dennis Man trece printr-o perioadă dificilă la AC Parma, grupare de Serie B unde evoluează în prezent, împreună cu un alt român, Valentin Mihăilă.

Fostul jucător de la FCSB nu a evoluat nici măcar un minut în ultimele două partide de campionat pentru Parma, iar de vină ar părea să fie atitudinea pe care o are fotbalistul din Arad, după cum o spune chiar antrenorul său Enzo Maresca.

Rămâne de văzut ce decizie va lua acesta duminică, atunci când Parma va evolua cu Lecce de la ora 15.

Dennis Man - Amazing Skills, Goals & Passes for Parma - 2021

„Nu există un caz Dennis Man, se antrenează şi el bine. În ultimele două meciuri am schimbat puţin, iar rezultatele au fost pozitive. Aşa cum am spus şi data trecută, mă bazez mult pe munca din timpul săptămânii şi cum îi văd pe băieţi.

ADVERTISING

Nu negociez pentru atitudinea greşită, când atitudinea e una bună, va fi loc pentru toată lumea. Atitudinea greşită nu va fi niciodată recompensată, iar asta cred că poate fi un exemplu pentru toată lumea în ceea ce priveşte atitudinea. Mihăilă a jucat cu Vicenza, s-a sacrificat şi a avut o ocazie foarte clară. Dennis nu şi-a găsit spaţiu, însă va sosi şi momentul lui”, au fost declarațiile făcute de Maresca la ultima conferință de presă, conform Parma Live.

În acest sezon, Man a bifat doar 7 meciuri pentru Parma, marcând și de două ori.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Există totuși oferte pe numele lui Man în prezent, el putând pleca în această iarnă la Sampdoria sau Galatasaray.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!