Antrenorul lui Real Madrid, întrebat despre transferul lui Mbappe: Răspunsul lui Carlo Ancelotti

Antrenorul lui Real Madrid, întrebat despre transferul lui Mbappe: Răspunsul lui Carlo Ancelotti

Întrebat de mai multe ori sâmbătă, într-o conferinţă de presă, în legătură cu zvonurile despre venirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid, antrenorul echipei din La Liga, Carlo Ancelotti, nu a dorit să facă niciun comentariu, scrie AFP.

„Văd, ascult ce se spune. Înţeleg perfect că este subiectul zilei pentru voi, dar nu pentru noi. Pentru noi este meciul de mâine” împotriva lui Rayo Vallecano, a asigurat tehnicianul italian.

"Oamenii pot vorbi despre asta, eu înţeleg... Dacă mi-ar plăcea să-l am? Mi-ar plăcea să termin cu bine acest sezon, lucrăm pentru asta. Este destul timp pentru a ne gândi la sezonul următor", a adăugat Ancelotti.

ADVERTISING

Potrivit presei spaniole, Mbappe ar fi informat-o pe Real Madrid că a hotărât să plece de la PSG la finalul sezonului, decizie confirmată pentru AFP de o sursă apropiată de acest dosar.

Clubul madrilen, cu care Mbappe şi apropiaţii săi negociază în prezent în legătură cu salariul jucătorului, potrivit acestei surse, ar pune la punct ultimele detalii referitoare la contract.

După şapte sezoane la PSG, Mbappe, care a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului, va descoperi o nouă echipă. Real Madrid, clubul care l-a făcut pe jucător să viseze încă din copilărie, este acum marele favorit pentru a-şi asigura serviciile sale.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În 2019, 2021 sau 2022, preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, s-a gândit că va obţine semnătura francezului, însă transferul nu s-a realizat.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇