Antrenorul lui Rangers explică decizia de a-l lăsa în afara lotului pe Ianis Hagi

Antrenorul celor de la Glasgow Rangers a explicat decizia prin care l-a scos în afara lotului pe românul Ianis Hagi.

Acesta nu a încăput pe foaia de joc pentru partida disputată de Rangers în deplasarea de la Livingston și câștigată de trupa scoțiană cu scorul de 3-0.

Tavernier o dublă și Roofe au marcat golurile victoriei care o menține pe Rangers la 9 puncte în spatele liderului Celtic. Oaspeții au avut și un om în plus după eliminarea lui Omeonga, în minutul 77.

Michael Beale, antrenorul lui Rangers, a explicat de ce nu l-a inclus în lot pe Ianis Hagi, revenit între timp la Rangers pe gazon după o lungă accidentare: „Ianis nu a avut niciodată probleme să joace pe suprafețele artificiale. Dar doar s-a întors după o accidentare gravă, așa că trebuie să fim realiști.

ADVERTISING

Câțiva dintre fotbaliștii noștri au avut probleme cu terenul sintetic, l-am pierdut pe John Souttar pe un astfel de gazon, în prima parte a sezonului”, a declarat Beale la conferința de presă de după partidă.

Hagi a bifat doar două apariții după întoarcerea sa pe teren pentru Rangers.

”Sunt nerăbdător și concentrat să revin cât mai curând posibil și fac tot ceea ce îmi stă în putință pentru a mă întoarce la ce am fost, ba chiar și mai mult de atât”, puncta mijlocașul român într-un interviu acordat pentru site-ul clubului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!