Antrenorul lui Ianis Hagi, reacție despre eventuala plecare a românului la Galata: „Va mai juca aici mulți ani de acum încolo”

Antrenorul lui Ianis Hagi, reacție despre eventuala plecare a românului la Galata: „Va mai juca aici mulți ani de acum încolo”

Ianis Hagi a revenit pe terenul de fotbal după peste 300 de zile de pauză îndelungată, în urma unei grave accidentări, iar acum după primul său meci în Scoția antrenorul lui Rangers a avut o reacție.

Michael Beale (42 de ani), antrenorul vicecampioanei Scoției, Glasgow Rangers, a avut o declarație în legătură cu posiblitatea ca Ianis Hagi să plece la vară în Turcia la Galatasaray.

Ianis Hagi a revenit pe teren pentru Rangers după 372 de zile de absență

El a pus capăt definitiv acestor speculații, spunând că Hagi tocmai și-a prelungit contractul cu Rangers până în 2026 și că o plecare a sa nu este în planul formației în alb-albastru: „Galatasaray este un club care este apropiat de sufletul lui. S-a născut la Istanbul, iar tatăl său a jucat la Galatasaray. Pot să vă spun însă că Ianis Hagi va mai juca pentru Rangers mulți ani de acum încolo.

ADVERTISING

Pot să spulber zvonul conform căruia el va pleca de la echipa noastră”, a declarat Michael Beale, antrenorul formației din Glasgow, potrivit Rangers Review.

Hagi a bifat sâmbătă 18 minute în meciul câștigat în campionat de Rangers contra celor de la St.Johnstone, scor 2-0. Ultima partidă oficială disputată de băiatul lui Gică Hagi fusese pe 25 ianuarie 2022 cu Stirling în Cupa Ligii Scoției.

Scoțienii au plătit pe Ianis Hagi suma de 3,5 milioane de euro în 2020.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!