Antrenorul lui Galatasaray confirmă plecarea lui Olimpiu Moruțan de la club

Antrenorul lui Galatasaray confirmă plecarea lui Olimpiu Moruțan de la club

Jucătorul român Olimpiu Moruțan, 23 de ani, fost la FCSB, va pleca în curând de la gruparea turcă Galatasaray Istanbul, acolo unde nu s-a acomodat mai deloc.

Noul staff tehnic de la gruparea Cim Bom i-a decis viitorul românului. Noul antrenor Okan Buruk a confirmat plecarea fostului mijlocaș al celor de la FCSB. Spunând că este mai bine pentru el să evolueze la un club unde să joace meci de meci.

"Moruțan este una dintre investițiile acestui club. El a făcut procesul de pregătire cu noi. Credem că dacă joacă un an meci de meci, poate reveni mai puternic. Este un jucător tânăr și talentat.

ADVERTISING

Cel mai mare minus al lui este că nu are meciuri în picioare. Dacă va juca, poate fi unul dintre jucătorii importanți ai Galatasaray anul viitor. Trebuie să evolueze într-un loc în care să poată juca și să performeze în acest sens”, a declarat Okan Buruk pentru presa turcă, citată de DigiSport.

În sezonul trecut, jucătorul crescut de Botoșani a bifat 34 de meciuri la Galata, pentru care a marcat de trei ori și a oferit și cinci pase decisive.

Ankarugucu, FC Copenhaga și AEK Atena sunt formațiile care l-au dorit pe Moruțan, însă ultima pistă certă este un împrumut în Turcia la Sivasspor.

ADVERTISING

În ultimul amical disputat de Galata, scor 2-0 cu Sigma Olomuc, Moruțan nici măcar nu a fost pe foaia de joc.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!