Antrenorul lui FCSB anunță și el resemnat locul de disputare al ”finalei” cu CFR Cluj: ”Nu avem altă variantă”

Antrenorul lui FCSB anunță și el resemnat locul de disputare al ”finalei” cu CFR Cluj: ”Nu avem altă variantă”

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB, a anunțat care este situația de acum în ceea ce privește o eventuală finală cu titlul pe masă între echipa sa și cei de la CFR Cluj, în ultima etapă de play-off.

În acest moment, între cele două formații sunt două puncte, în avans pentru ardeleni, care vor juca duminică seara pe teren propriu cu cei de la Farul, de la 21.30.

”Ne-am fi dorit să disputăm şi celălalt meci pe Arena Naţională, dar din păcate nu e posibil acest lucru. Cred că orice echipă ar putea face cerere pentru a juca pe orice stadion.

Probabil că vom juca la Buzău, nu cred că avem altă variantă mai bună, să fie bine şi pentru jucători, dar şi pentru spectatori”, a declarat Toni Petrea la conferinţa de presă oficială de dinaintea partidei de luni dintre FCSB și FC Argeș, de pe Arena Națională.

ADVERTISING

”Normal că ne gândim la titlu, pentru asta ne antrenăm, dar ca să ajungem acolo trebuie să o luăm pas cu pas, nu trebuie să ne facem planuri, până acolo mai avem trei jocuri”, a mai punctat Petrea.

Ultimul titlu câștigat de FCSB este cel din 2015, când pe bancă era Costel Gâlcă, cel care de altfel a cucerit tripla, titlu - Cupa României - Cupa Ligii.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!