Antrenorul FCSB dezvăluie ce îl îngrijorează la jocul echipei

Antrenorul FCSB dezvăluie  ce îl îngrijorează la jocul echipei

Antrenorul formaţiei FCSB, Anton Petrea, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că este preocupat de faza defensivă din jocul echipei sale şi speră ca prin îmbunătăţirea evoluţiilor să primească mai puţine goluri decât până acum.

„Ne preocupă de la meci la meci îmbunătăţirea jocului, şi faza ofensivă, şi cea defensivă. Încercăm la fiecare antrenament să remediem lucrurile care nu funcţionează. Sper să primim mai puţine goluri decât am făcut-o până acum. În momentul în care joacă cu noi fiecare echipă se motivează, şi e normal, pentru că suntem echipa de pe primul loc, suntem echipa cea mai titrată şi cred că şi cei de la Voluntari vor fi super-motivaţi în meciul de mâine seară. Eu cred că toată echipa Voluntariului este periculoasă, nu doar un singur jucător, aleargă foarte mult şi sunt foarte periculoşi pe contraatac”, a declarat Petrea.

ADVERTISING

Tehnicianul afirmă că preocuparea sa principală este însă recuperarea jucătorilor după meciuri, timpul fiind foarte scurt din cauza faptului că etapele Ligii I sunt programate la 3 zile distanţă.

"Într-adevăr, trebuie să ne obişnuim cu acest ritm, cu perioade scurte de pregătire. Primordial rămâne refacerea jucătorilor după meciuri. Sper să ne revenim cât mai repede după meciul de la Constanţa şi mâine la ora jocului să fim sută la sută din toate punctele de vedere. Întâlnim un adversar care cu siguranţă va încerca să ne închidă, să ne blocheze şi să plece pe contraatac. Trebui să fim foarte atenţi la acest suspect şi să încercăm să ne impunem jocul şi să marcăm cât mai mult posibil. Avem timp şi pentru analize şi pentru discuţii cu jucătorii, analize video, în timpul dintre meciuri. Sper să fim bine mâine la ora jocului şi să câştigăm", a mai spus Anton Petrea.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Partida FCSB - FC Voluntari, din cadrul etapei a 18-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20:00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇