Antrenorul favorit să o preia pe FCSB a găsit vinovații pentru situația de la echipă

Antrenorul favorit să o preia pe FCSB a găsit vinovații pentru situația de la echipă

Antrenorul favorit să îl înlocuiască pe Toni Petrea pe banca celor de la FCSB a găsit vinovații pentru situația de la echipă.

Ilie Poenaru, antrenorul aflat în fruntea listei cu înlocuitori ai lui Toni Petrea, spune că problema de la FCSB sunt jucătorii.

El susține că aceștia nu îl ascultă pe Toni Petrea și fiecare face ce dorește pe teren. În plus, o altă problemă remarcată este lipsa unui lider.

"Sunt convins ca Toni Petrea lucrează bine. Sunt lucruri bine puse la punct la FCSB. Sistemul se transformă deseori fără probleme. Problema este că la FCSB antrenorul lucrează ce trebuie, iar jucătorii se transformă efectiv pe teren. Dau senzația ca persiflează adversarul. Dovedesc lipsă de maturitate. Au o încredere exagerată în forțele proprii.

ADVERTISING

O altă mare problem este că nu au lider. Il văd pe Vinicius, jucător care are tot ce-i trebuie pentru a pune piciorul în prag. Mă așteptam ca Tănase să fie mai matur și lui să i se subordoneze toți, în sensul pozitiv. Pe calitate individuală jucătorii FCSB-ului sunt cei mai buni din țară, dar nu formează o echipă", a spus Poenaru la Realitatea Sportivă.

De asemenea, Poenaru a afirmat că problema de la FCSB nu este Gigi Becali, ci dezorganizarea jocului.

"Nu Gigi Becali e problema. Domnul Becali nu intră în vestiar. Să nu se supere Toni, dar ca adversar îmi convine ce se întâmplă acolo. FCSB este ușor de blocat. Dacă îi blochezi doi sau trei jucători, la revedere cu jocul lor. Am și câștigat așa cu FCSB. Am văzut că pe teren, fiecare face ce vrea", a mai spus Poenaru.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!