Antrenorul celor de la Turris, în stare de șoc după ratarea promovării în minutul 96: "Mâine când mă trezesc o să înnebunesc"

Antrenorul celor de la Turris, în stare de șoc după ratarea promovării în minutul 96: "Mâine când mă trezesc o să înnebunesc"

Antrenorul celor de la Turris Turnu Măgurele, fostul mare mijlocaș stelist Erik Lincar, a suferit un șoc după ce echipa sa a pierdut totul într-o singură și ultimă secundă, minutul 96, când lovitura liberă a lui Jorza și-a atins ținta și astfel FC Argeș a promovat direct în Liga 1, iar Mioveni a intrat la baraj.

La acel moment, Turris era pe locul 2 și era direct promovată în prima divizie, dar golul lui Jorza a coborât-o până pe locul 4, luandu-și adio și de la baraj.

Turris a terminat la egalitate cu Rapid în deplasare în ultima etapă de Liga 2, scor 1-1, după ce echipa din Teleorman a deschis scorul în minutul 60. Golul egalizator a venit la ultima fază, minutul 96, prin Jorza, o lovitură liberă deviată în poartă, care a ucis toate speranțele oaspeților.

ADVERTISING

UTA și FC Argeș au promovat, CS Mioveni merge la baraj după un dramatism nebun în ultima etapă din Liga 2

Lincar și-a găsit extrem de greu cuvintele după joc, fiind într-o stare vizibilă de șoc: "Nu cred că s-a mai întâmplat nici când o asemenea răsturnare de situație... Doar când eram jucător, când am luat campionatul împotriva Rapidului, cu Steaua..dar mi-e greu să vorbesc în momentele astea. Tot ce s-a întâmplat pe final a fost nedrept. Injust. Eram promovaţi direct. Sunt foarte dezamăgiţi jucătorii, le va fi foarte greu după această uzură mentală, va fi greu în următorul sezon din Liga 2. Îi felicit, îi iubesc am crezut până la final, dar în a doua repriză mi s-a părut un vânt din spate pentru egal şi nu am înţeles de ce.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pe vremuri era un vânt şi-l ştim, simţi când o echipă e împinsă de la spate de central. Le mulţumesc jucătorilor pentru acest sezon, mâine când mă trezesc o să înnebunesc. Am fost la un minut de Liga 1. Felicit echipele promovate, înseamnă că au meritat", a sunat declarația făcută de Lincar, după partidă, la TelekomSport.

D.A.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇