Antrenorul Biancăi Andreescu o laudă pe Mihaela Buzărnescu înainte de meciul direct din primul tur de la Australian Open

Antrenorul Biancăi Andreescu o laudă pe Mihaela Buzărnescu înainte de meciul direct din primul tur de la Australian Open

Mihaela Buzărnescu va fi prima adversară a Biancăi Andreescu la turneul de Mare Șlem de la Australian Open, românca ajungând pe tabloul principal printr-un adevărat noroc.

Andreescu, campioană la US Open la doar 19 ani, 8 WTA acum, o va înfrunta pe Buzărnescu luni în primul tur la Melbourne, iar pentru canadianca cu origini românești va fi primul meci oficial după 15 luni de pauză.

Sportiva de 20 de ani a suferit o accidentare gravă la Turneul Campioanelor din 2019, chiar într-un meci cu Simona Halep, iar apoi anul următor nu a mai evoluat deloc în circuit.

ADVERTISING

"Nu contează cu cine va juca Bianca în primul tur la Melbourne. Va fi oricum o provocare să revină pe teren, după atâta pauză. Buzărnescu e stângace, e periculoasă. Cred că este un prim meci bun pentru Bianca, dar nu va fi ușor. Poate fi un nivel ridicat de joc. Ne-am făcut o idee despre ceea ce trebuie să joace. Sperăm că va putea și să pună în practică", a sunat declarația făcută de antrenorul Biancăi, Sylvain Bruneau, la conferința de presă oficială dianintea primului tur de la Melbourne.

Bianca Andreescu vs Serena Williams Extended Highlights | US Open 2019 Final

Buzărnescu pierduse în ultimul tur al calificărilor pentru AO, după 2-6, 7-6 (1), 6-2, cu americanca Whitney Osuigwe, luna trecută, la Dubai.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Luni, 8 ianuarie, vor intra în focuri în Australia Simona Halep, în fața lui Lizette Cabrera, Sorana Cîrstea, care va da piept cu Patricia Țig, Irina Begu, în duel cu Nina Stojanovici, dar și Buzărnescu în duelul cu o altă româncă practic, Bianca Andreescu (8 WTA).

Simona Halep, despre prima adversară de la Australian Open

Ana Bogdan va evolua marți în fața americancei Danielle Rose Collins.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Locul pe care Simona Halep îl va ocupa în clasamentul WTA după Australian Open 2021

ADVERTISING

Ce a remarcat WTA după înfrângerea categorică suferită de Simona Halep la Melbourne

Incendiul de la Balș: Încă două persoane au murit. Bilanțul negru urcă la 14

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!