Antonio Conte va părăsi banca tehnică a lui Tottenham

Antonio Conte va părăsi banca tehnică a lui Tottenham

Antrenorul italian al celor de la Tottenham, Antonio Conte, va părăsi gruparea britanică la finele contractului său, scadent în vară.

La 53 de ani, Conte a venit la Spurs în noiembrie 2021, dar până acum nu a adus niciun trofeu pentru echipa din Londra. Dorind să lupte pentru trofee, Conte nu mai e mulțumit în Anglia și dorește un campionat unde să se lupte pentru primele locuri.

"Președintelui Levy nu îi plac desele nemulțumiri arătate de Conte, iar antrenorul vrea un club la care să poată să câștige. Va pleca de la Tottenham pentru că nu poate lupta pentru anumite obiective la fel ca în trecut și nici nu are parte de susținera lui Paratici (n.r.: directorul sportiv). Nu știu care va fi următorul lui club, însă probabil se va gândi de două ori înainte să antreneze din nou în străinătate", a sunat declarația cunoscutului jurnalist italian Gianluca Di Marzio, potrivit Football Italia.

ADVERTISING

Conte a antrenat Spurs în 64 de rânduri, bifând 35 de victorii, 10 remize și 19 înfrângeri. Iar acum în clasamentul din Premiership, Tottenham e pe locul 5 cu 33 de puncte.

S-a speculat în ultima perioadă și o întoarcere a lui Conte la Juventus, echipă unde a și activat o viață ca jucător.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!