Ante Vukusic face dezvăluiri fără perdea după plecarea de la FCSB

Ante Vukusic face dezvăluiri fără perdea după plecarea de la FCSB

Atacantul croat Ante Vukusic a spus tot ce avea pe suflet după ce s-a despărțit de FCSB.

Vukusic a dezvăluit că a fost avertizat de jucătorii de la FCSB încă de la primul antrenament că va fi pus pe liber în cazul în care nu va marca în primul meci.

"Aș fi putut merge în Turcia în iarnă, dar am ales Steaua, crezând că e alegerea potrivită pentru mine. În cele din urmă s-a dovedit clubul potrivit doar ca nume. Totul a fost complet neprofesionist.

Directorul clubului mi-a spus că mă va aștepta să fiu pregătit fizic. La o zi după ce am semnat contractul toți colegii m-au întrebat dacă știu unde am venit. Mi-au spus: 'dacă nu marchezi în primul joc, ai terminat'. Am crezut că glumesc, dar s-a dovedit că au avut dreptate. Am jucat primul meci după o săptămână, derby cu Dinamo. Am făcut lucruri bune, dar după meci reporterul m-a întrebat dacă mă aștept ca Becali să mă scoată din echipă. Mi-a fost ciudat, dar s-a dovedit că a avut dreptate. După am mai intrat de două ori, dar niciodată ca titular", a spus Vukusic pentru Dalmatinski Portal.

ADVERTISING

De asemenea, Vukusic a dezvăluit și modul în care Becali face schimbările la FCSB.

"Îi cruță pe tineri doar pentru că crede că poate câștiga bani cu ei. El batjocorește lumea, dar am suportat. Nu am vrut să fac declarații ca să nu fiu pedepsit. Nu-mi venea să cred că omul de la telefon decide cine intră pe teren. Am jucat împotriva Clujului și la pauză a schimbat cinci jucători. O face la telefon, are un om pe bancă. Clujenii au câștigat titlul pentru că au antrenorul potrivit. L-am întrebat pe antrenor și mi-a spus știi cum funcționează, asculți ce zice șeful. Mi-a zis că mai bine tac decât să mă cert", a mai spus Vukusic.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El a mai afirmat că nu-și imagina că așa ceva se poate întâmpla la un club și că nu ar fi semnat niciodată cu FCSB dacă ar fi știut acest lucru.

Vukusic a plecat de la FCSB fără să marcheze vreun gol.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!