Anghel Iordănescu reacționează după plecarea fiului său de la FCSB

Anghel Iordănescu reacționează după plecarea fiului său de la FCSB

Fostul mare antrenor Anghel Iordănescu a reacționat după ce fiul său Edi a plecat de la FCSB.

Iordănescu a afirmat că era convins că Edi Iordănescu nu-l va putea schimba pe Becali.

"Ştiu cât de mult a insistat patronul FCSB ca Edi să preia echipa. A făcut tot ce i-a stat in putinţă. Eu sunt unul dintre cei care a făcut pledoarie pentru FCSB. Edi a venit pentru calitatea jucătorilor şi pentru suporteri. Am avut multe discuţii legate de ce va insemna viaţa lui Edi la FCSB. I-am spus că niciodată nu-l va putea schimba pe Becali. Imi este greu să comentez.

Nu ştiu nici ce să zic. Mă aşteptam la acest final. Pentru că patronul clubului m-a sunat să imi zică anumite lucruri pe care nu vreua să le spun, dar atunci am realizat că lucruril sunt clare. Ce pot eu să fac, şi cu asta inchei, este să spun că patronul clubului FCSB trebuie să inţeleagă că are un lot valoros care in condiţii normale trebuie să crească, dacă vrea ca aceşti jucători să evolueze trebuie să se oprească din orice comentariu pe care il mai face şi să facă ce i-a promis lui Edi atunci cand a venit.

Indiferent de cine va fi antrenor. El trebuie să inţeleagă că dacă eşti patron la o echipă nu inseamnă că poţi să iţi distrugi propriul jucător şi antrenor, dacă vrei să creasca poţi să comentezi… dar asta nu inseamnă că după fiecare meci trebuie să ai o intervenţie şi să ii ataci aşa dacă jocul nu este pe placul tău!", a declarat pentru telekomsport.ro, Anghel Iordănescu.

Edi Iordănescu și-a reziliat contractul cu FCSB duminică, pe fondul conflictului deschis cu Gigi Becali.

Iordănescu a fost criticat constant public în ultimele zile și a acceptat să plece fără să primească vreun euro din clauza de 500 de mii de euro.