Anghel Iordănescu a depistat o mare problemă la naționala României: "Pot să vă spun o constatare pur personală"

Anghel Iordănescu a depistat o mare problemă la naționala României: "Pot să vă spun o constatare pur personală"

Anghel Iordănescu a vorbit despre ultimele meciuri disputate de naționala României, pregătită de fiul său, Edward.

„Generalul” consideră că marea problemă a naționalei este dată de condiția fizică a jucătorilor, care nu fac față unor meciuri din trei în trei zile.

"Pot să vă spun o constatare pur personală. Am observat la echipa națională la meciurile din iunie, atunci când am jucat în decurs de 10-11 zile patru meciuri și nu am reușit să facem față. Atunci am pierdut posibilitatea de a ne califica, de a termina pe primele două locuri în aceea lună. În final, în luna septembrie s-a redresat situația și am avut prestații bune la meciul cu Bosnia și Finlanda.

ADVERTISING

Jucătorii de la echipa noastră națională nu reușesc fizic să facă față unor competiții de o asemenea anvergură. Puteția lua ca exemplu FCSB și CFR Cluj, care au foarte multe probleme de exprimare atunci când joacă din trei în trei zile, mă refer atât în plan extern, cât și în competiția internă.

Uitați-vă la FCSB, s-a zbătut pe ultimele locuri în Supercupă, iar prestația internațională nu a fost una care să ne încânte", a spus Anghel Iordănescu la Radio Sport Total FM.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇