Andy Murray revine la Australian Open - în ultimii 3 ani a jucat un singur meci la Melbourne

Andy Murray revine la Australian Open - în ultimii 3 ani a jucat un singur meci la Melbourne

Britanicul Andy Murray (33 ani), fost nr. 1 ATP, a primit un wildcard pentru a participa la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, care va avea loc în luna februarie. Anunțul a fost făcut duminică de directorul turneului, Craig Tiley.

”Îl întâmpinăm pe Andy din nou la Melbourne cu braţele deschise. Retragerea sa a fost un moment emoţionant şi l-am văzut revenind după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale majore.

A luat-o de la capăt pas cu pas, a jucat iar în turnee, iar participarea sa la competiţia de la Melbourne va fi un punct culminant al Australian Open'', a spus Tiley.

ADVERTISING

Andy Murray (122 ATP) a acceptat sâmbătă un wildcard pentru a disputa turneul de la Delray Beach (Florida), ce va servi drept pregătire pentru Openul Australiei.

Turneul de la Delray Beach se va desfăşura în perioada 7-13 ianuarie.

Jucătorul scoţian a jucat ultima oară în octombrie, la turneul de la Koln, în care a fost învins în primul tur de spaniolul Fernando Verdasco.

Murray a lipsit de la edițiile din 2018 și 2020 ale Australian Open, iar în 2019 a fost eliminat în primul tur. Britanicul a ajuns de cinci ori în finală, fără a o câștiga, ultima dată în 2016.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Despre Australian Open, citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇