Amendă record pentru Cristiano Ronaldo: Reacția portughezului după ce a fost exclus din lot

Amendă record pentru Cristiano Ronaldo: Reacția portughezului după ce a fost exclus din lot

Cristiano Ronaldo va primi o amendă uriașă după ce a refuzat să intre pe teren contra lui Tottenham, iar apoi a plecat la cabine înainte de fluierul final al arbitrului.

Daily Star susține că starul lusitan va fi sancționat de Manchester United cu o amendă de 1 milion de lire sterline!

În plus, Ronaldo, aflat în ultimul an de contract cu United, a fost exclus din lot, cel puțin pentru întâlnirea de sâmbăta cu Chelsea.

Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce a fost exclus din lotul lui Manchester United:

ADVERTISING

"Așa cum am făcut întotdeauna de-a lungul carierei mele, încerc să trăiesc și să joc respectuos față de colegii, adversarii și antrenorii mei. Asta nu s-a schimbat. Nu m-am schimbat. Sunt aceeași persoană și același profesionist care am fost în ultimii 20 de ani, jucând fotbal de elită, iar respectul a jucat întotdeauna un rol foarte important în procesul meu de luare a deciziilor.

Am început foarte tânăr, exemplele jucătorilor mai în vârstă și cei mai experimentați au fost întotdeauna foarte importante pentru mine. Prin urmare, mai târziu, am încercat mereu să dau eu însumi exemplu pentru tinerii care au crescut în toate echipele pe care le-am reprezentat. Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna posibil și, uneori, căldura momentului este cel mai bun dintre noi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În acest moment, simt că trebuie să continui să muncesc din greu în Carrington, să-mi susțin colegii de echipă și să fiu pregătit pentru orice în orice joc. A ceda presiunii nu este o opțiune. Nu a fost niciodată. Acesta este Manchester United și trebuie să fim uniți. În curând vom fi din nou împreună."

Cristiano Ronaldo (37 de ani) s-a întors la Manchester United în vara lui 2021, iar în sezonul precedent a fost golgheterul echipei cu 24 de goluri în 38 de meciuri.

Dezamăgit că echipa nu s-a clasat pe un loc de Champions League, portughezul a încercat în vară să plece, însă fără succes.

ADVERTISING

27 de milioane de lire sterline pe sezon primește Cristiano Ronaldo la Manchester United.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇