Alexandru Chipciu și-a găsit echipă după plecarea de la CFR Cluj: A semnat deja noul contract

Alexandru Chipciu și-a găsit echipă după plecarea de la CFR Cluj: A semnat deja noul contract

Universitatea Cluj a anunţat, vineri, pe site-ul său oficial, transferul lui Alexandru Chipciu, mijlocaş care a evoluat în ultimele trei sezoane la rivala CFR Cluj.

„FC Universitatea Cluj a bătut palma cu Alex Chipciu (33 de ani), unul dintre cei mai titraţi jucători români ai ultimului deceniu, având în palmares şase titluri de campion al României şi un titlu în Belgia, alături de Anderlecht. Mijlocaşul vine prin transfer de la CFR, unde a jucat în sezonul trecut 29 de partide şi a înscris de trei ori”, se menţionează pe site-ul citat.

ADVERTISING

În vârstă de 33 de ani, Chipciu a început fotbalul la Dacia Unirea Brăila, echipa din oraşul său natal, după care şi-a petrecut a doua parte a junioratului la Sporting Piteşti. Ca senior, a evoluat formaţiile FC Braşov, Forex Braşov, Dacia Unirea Brăila, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga şi CFR Cluj.

El are în palmares 7 titluri de campion (3 cu FCSB, 3 cu CFR Cluj şi 1 cu Anderlecht), 1 Cupă a României (cu FCSB), 2 Cupe ale Ligii (FCSB), 2 Supercupe ale României (1 FCSB, 1 CFR Cluj) şi o Supercupă a Belgiei (Anderlecht).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Alexandru Chipciu este este al şaptelea transfer efectuat de ''U'' după revenirea în prima ligă. Universitatea i-a mai adus pe fundaşii Andrei Piţian (Chindia Târgovişte), Marius Briceag (FC Voluntari), Rolandas Baravykas (UTA), atacantul Adrian Bălan (FC Rapid), mijlocaşul Ovidiu Bic (Universitatea Craiova) şi mijlocaşul Florin Purece (Farul Constanţa).

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!