Alcaraz l-a învins pe Sinner la Indian Wells după un meci de poveste (Video)

Alcaraz l-a învins pe Sinner la Indian Wells după un meci de poveste (Video)

Carlos Alcaraz a dat un răspuns strălucit și entuziasmant la startul fulminant al lui Jannik Sinner și l-a învins pe italian într-o semifinală cu emoții, sâmbătă, la Indian Wells, Masters 1000 ATP.

A fost prima înfrângere pentru italian după 19 victorii consecutive, răstimp în care elevul lui Darren Cahill a cucerit Cupa Davis și Australian Open.

1-6, 6-3, 6-2 a fost scorul pentru Alcaraz, 2 mondial ATP, aceasta fiind prima înfrângere pentru Sinner în 2024, care avea până acum un fabulos 16-0! Este de acum 4-4 la întâlniri directe între cei doi tineri de mare viitor.

THRILLING Jannik Sinner vs Carlos Alcaraz Match | Indian Wells 2024 Highlights

Confruntarea dintre Jannik Sinner și Carlos Alcaraz a fost întreruptă în două rânduri din cauza ploii, în setul unu. Acesta este al doilea an consecutiv în care Alcaraz l-a învins pe bunul său prieten și rival în semifinalele de la Indian Wells, iar acum va încerca să-și păstreze titlul la ATP Masters 1000 în finala de duminică împotriva lui Daniil Medvedev, care l-a învins pe Tommy Paul, 1-6, 7-6, 6-2.

ADVERTISING

Alcaraz s-a calificat în a șasea sa finală de ATP Masters 1000 (4-1), refuzându-i lui Sinner a patra (1-2). Este prima finală la nivel de circuit ATP pentru Alcaraz de când a pierdut în fața lui Novak Djokovici în august anul trecut, în finala epică de la Cincinnati; de atunci, el avea 0-4 în semifinale.

Finala dintre Alcaraz și Medvedev are loc duminică de la 23.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!