Ajuns la 37 de ani, Ciprian Deac și-a decis viitorul

Ajuns la 37 de ani, Ciprian Deac și-a decis viitorul

Ajuns la 37 de ani, veteranul lui CFR Cluj, Ciprian Deac, și-a decis viitorul.

El a intrat în ultimul an de contract cu CFR Cluj, însă spune că își dorește să joace în continuare și să se retragă din Gruia.

"Întrebarea asta cred că o aud în fiecare zi (n.r - cât poate să mai joace). Eu mai am contract până la anul, mă simt bine. Atât timp cât staff-ul tehnic are nevoie de mine, voi juca cu mare plăcere. Încă nu mă gândesc la retragere. E clar că mă apasă această presiune pentru că va veni momentul și încerc să îl amân cât de mult pot.

ADVERTISING

Așa mi-aș dori (n.r - să se retragă de la CFR Cluj). Aici am debutat în Liga 1 și mi-ar plăcea foarte mult ca aici să-mi închei cariera. E clar că aici îmi voi încheia cariera, nu mai vreau să plec în altă parte. M-am atașat foarte mult de acest club, de familia CFR", a spus Ciprian Deac, într-un interviu pentru PRO TV și Sport.ro.

De asemenea, Deac a vorbit și despre programul strict pe care îl are pentru a fi în formă.

"Încerc foarte mult să am grijă de mine. Mă trezesc de foarte dimineață, ajung primul la stadion. Îmi fac eu programul, care durează o oră și 30 de minute, o oră și 45 de minute. După care urmează antrenamentul și mai rămân cam 30 de minute la sală. Apoi vine partea de recuperare. Vin la 8 la stadion și plec la 3-4 după-masă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Chiar am calculat, undeva la peste doi ani nu am putut juca din cauza accidentărilor. Cred că doar umărul drept a scăpat neoperat. În rest, peste tot, dar asta face parte din această meserie. Mi-am asumat de la început. Sportul de performanță e o uzură foarte mare și sunt conștient de ce mă va aștepta după ce mă voi retrage. Am făcut ce mi-a plăcut și nu regret nimic. Am la piciorul drept un metal, o agrafă cu un șurub. La umărul stâng, la fel. Pot să zic că am emoții când mă duc la aeroport și trebuie să trec", a mai spus Deac.

ADVERTISING

Deac are 442 de meciuri la CFR Cluj în care a dat 85 de goluri și 96 de pase decisive.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇