Aflat pe lista Rapidului, Adrian Rus a dat răspunsul

Aflat pe lista Rapidului, Adrian Rus a dat răspunsul

Adrian Rus (28 de ani), unul dintre fundașii centrali care au făcut parte din lotul naționalei României la EURO 2024, a dat răspunsul în privința posibilului transfer la Rapid.

Aflat pe lista clubului din Giulești, după ce Dan Șucu și-a manifestat public interesul pentru el, Adrian Rus a venit cu răspunsul.

Unul care nu va fi pe placul conducătorului "alb-vișiniilor". Adrian Rus a anunțat că, pentru moment, nu-și dorește să revină în România, ci vrea să mai joace în străinătate.

„Nu vreau să mă întorc deocamdată în țară. Aș mai vrea să stau în străinătate. Sunt în vacanță acum, mă voi întoarce la Pisa momentan, ei și-ar dori să rămân acolo, dar ezit. Voi vedea! Depinde și de ce oferte vor mai veni”, a declarat Adrian Rus, conform golazo.ro.

ADVERTISING

Rapid îl avea pe listă pe Adrian Rus

Dan Șucu, patronul Rapidului, a vorbit în urmă cu câteva zile despre posibilitatea ca Adrian Rus să se transfere la echipă în această fereastră de mercato.

„Niță a fost omul meciului. Ce mult mi-ar plăcea să vină la Rapid! La fel și Adrian Rus, precum și oricare dintre jucătorii echipei naționale”, a declarat Dan Șucu atunci.

Adrian Rus este cotat la 700.000 de euro, conform Transfermarkt, iar în sezonul trecut a jucat la Pafos, în Cipru, sub formă de împrumut de la italienii de la Pisa.

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!