Adversara Soranei Cîrstea din optimile US Open, prevăzătoare: ”Eram mai neînfricată pe timpuri”

Adversara Soranei Cîrstea din optimile US Open, prevăzătoare: ”Eram mai neînfricată pe timpuri”

Sorana Cîrstea va avea un meci dificil cu Belinda Bencici în optimile de la US Open, meci care poate reprezenta o revanșă pentru româncă, eliminată de campioana olimpică anul trecut la New York în turul al treilea.

Bencici a vorbit înaintea duelului cu Sorana, 30 WTA, cap de serie 30 la USO. Ea a recunoscut că turneul de la New York se numără printre turneele sale favorite și că totuși, mental vorbind, viziunea sa s-a mai schimbat, fiind acum mult mai vigilentă înainte de fiecare meci pe care îl dispută. La ultima partidă, ea a trecut de Zhu Lin, locul 44 WTA, scor 6-7(1), 6-2, 6-3.

ADVERTISING

„Pur și simplu m-am bucurat că sunt aici din prima mea zi la New York. Aceasta este cea mai mare scenă din tenis și vreau doar să câștig aici.

Zhu Lin vs. Belinda Bencic Highlights | 2023 US Open Round 3

Sunt două părți. Desigur, pot face față anumitor situații mai bine decât atunci când eram mai tânără. Dar înainte eram mai neînfricată, puțin mai relaxată și bineînțeles că aveam mult mai puțin de pierdut”, a declarat sportiva helvetă, pentru cotidianul Blich.

Sorana își poate egala duminică seara de la 19.30 cel mai bun rezultat obținut vreodată la turneele de Mare Șlem, sferturi de finală, ca la Roland Garros în 2009.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Partida de la 19.30 va fi LIVE text pe SpotMedia.ro și televizată pe EuroSport.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!