Adrian Vasile, despre victoria lui CSM București din Liga Campionilor

Adrian Vasile, despre victoria lui CSM București din Liga Campionilor

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti. Adrian Vasile, a declarat, sâmbătă, la finalul partidei tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor, câştigată în deplasare, cu SCM Râmnicu Vâlcea, scor 33-24, că returul trebuie jucat cu o concentrare mai mare pentru ca formaţia sa să reuşească să se califice.

”Cristina (Neagu) e decisivă de când a început să joace handbal. Returul trebuie jucat de la 0-0, cu concentrare mai mare faţă de meciul acesta. Pentru că orice procent de relaxare se poate plăti foarte scump. Au fost foarte multe meciuri care s-au întors. Sigur, diferenţa de scor este una mare, dar avem maturitatea să nu acceptăm nici măcar cea mai mică relaxare”, a declarat Vasile.

ADVERTISING

Tehnicianul echipei bucureştene a spus victoria de sâmbătă a venit în urma unui efort comun al tuturor jucătoarelor sale: "Ştiam că jucăm pe terenul celor de la Vâlcea, ştiam că există un echilibru real între cele două echipe şi este într-adevăr o diferenţă de goluri la care nu puteam visa înainte de meci. Ştiam că trebuie să fim atenţi în teren astfel încât să poţi să ai şansa unui astfel de scor. Eu cred că este un efort al întregii echipe. A fost un echilibru în prima repriză, într-adevăr, faza de apărare este foarte importantă şi noi am reuşit să legăm câteva minute bune în care nu am primit gol şi într-adevăr a mers mai bine în repriza a doua, şi am reuşit să prindem încredere".

ADVERTISING

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a învins în deplasare formaţia SCM Râmnicu Vâlcea, cu scorul de 33-24 (13-12), sâmbătă, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Acesta este primului duel românesc din istoria celei mai importante competiţii intercluburi din lume.

Manşa secundă se va juca în data de 13 martie (ora 17:00), la Bucureşti, în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu''.

Învingătoarea din această dublă va întâlni în sferturile de finală ale Ligii Campionilor cu câştigătoarea din duelul ŢSKA Moscova - Krim Mercator Ljubljana.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇