Adi Vasile va pleca de la conducerea echipei naționale de handbal feminin a României

Adi Vasile va pleca de la conducerea echipei naționale de handbal feminin a României

Antrenorul naționalei de handbal feminin a României, Adrian Vasile va pleca de la cârma formației noastre, căci oficialii FRH au hotărât să nu îi mai prelungească înțelegerea care expiră în această vară.

Începând din luna aprilie, Federația are o nouă conducere, cu Constantin Din noul președinte, care a decis să nu îi mai prelungească lui Vasile un contract scadent pe 30 iunie.

Sunt două variante acum pentru șefii FRH pentru înlocuirea acestuia. E vorba de Florentin Pera şi Mariana Tîrcă, după cum anunță cotidianul Fanatik.

ADVERTISING

Pera e marele favorit, el fiind antrenorul lui ȚSKA Moscova din Rusia, câștigător al Cupei Rusiei. El mai are însă un an de contract cu formația din estul Europei. Dacă Pera nu își va rezolva problemele cu ȚSKA, o variantă ar fi Mariana Tîrcă, cea care urmează să fie numită director tehnic peste toate loturile feminine de handbal.

Tîrcă este jucătoarea cu cele mai multe goluri marcate în istoria echipei naționale, 2043!

Vasile a ratat calificarea la JO 2020, dar tocmai a califcat echipa la Campionatul European din Macedonia, Muntenegru și Slovacia, de la finele acestui an.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇