Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali dorește să-l demită pe Toni Petrea - presă

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali dorește să-l demită pe Toni Petrea - presă

FCSB stă acum realmente pe un butoi cu pulbere, plin de tensiune, după ce startul de sezon a fost unul catastrofal, 1-1 cu U Cluj și apoi 0-1 în Georgia cu Saburtalo, o echipă care în mod cert nu se află în lumea bună a fotbalului european.

Iar patronul Gigi Becali și-a pierdut total încrederea în antrenorul său Toni Petrea. Se pare că tehnicianul a pierdut complet controlul vestiarului, iar acesta este și motivul real pentru care latifundiarul din Pipera dorește să îl îndepărteze de la club pe fostul secund al lui Reghecampf, după cum scrie cotidianul Fanatik.

ADVERTISING

Petrea nu mai are autoritate în vestiar, în fața jucătorilor, iar de acest lucru s-a convins Becali după episodul Vali Crețu, fundașul dreapta care a înjurat tot staff-ul tehnic la un antrenament făcut de roș-albaștrii, după remiza cu U Cluj din campionat.

“El are un fel de a vorbi la antrenament. I-am dat telefon și i-am spus așa: ‘Tu știi unde joci fotbal și unde te antrenezi? La mine în curte nu ai voie să înjuri și să fumezi’. Și-a cerut iertare și asta a fost”, a comentat acest incident Becali, la vremea respectivă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ultima șansă pentru Petrea pare a fi derbiul cu Rapid. În cazul unui insucces, prima variantă de înlocuire a sa este Nicolae Dică, cel care a dus formația din Berceni în primăvara europeană.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!